Castingi
Marzysz o remoncie? Zgłoś się do nowej edycji programu "Dorota inspiruje"!


Marzysz o remoncie? Zgłoś się do nowej edycji programu "Dorota inspiruje"!

1161 Komentarze

Dorota inspiruje i znów remontuje! Rusza casting do nowej edycji programu "Dorota inspiruje", w którym Dorota Szelągowska remontuje jedno wybrane przez uczestników pomieszczenie. Marzysz, by zmieniła Twoje wnętrze? Zgłoś się już dziś!

REGULAMIN >>>

Klauzula informacyjna dla Uczestników Castingu do audycji „Dorota inspiruje”

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest TVN S.A. (dalej „TVN”) z siedzibą i adresem w Warszawie przy ul. Wiertniczej 166. TVN S.A. jest częścią grupy spółek, której właścicielem jest Discovery Inc. z siedzibą w Stanach Zjednoczonych Ameryki (dalej „Grupa TVN”).

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez TVN?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach TVN, możesz się skontaktować z przedstawicielem TVN, wykorzystując wskazane dane kontaktowe: iod@tvn.pl

Skąd TVN ma Twoje dane?

Otrzymaliśmy Twoje dane osobowe od Ciebie podczas rejestracji zgłoszenia do udziału w Castingu do audycji „Dorota inspiruje”.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez TVN?

TVN przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić uczestnictwo w Castingu do audycji „Dorota inspiruje”.

TVN jest uprawniony do przetwarzania Twoich danych osobowych, ponieważ jest to niezbędne do wykonania umowy (zawartej z Tobą poprzez zaakceptowanie przez Ciebie regulaminu Castingu), a także na podstawie przepisów prawa, np. gdy przepisy te wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych (przepisy ustawy Ordynacja podatkowa oraz ustawy o rachunkowości).

Czy musisz podać TVN swoje dane osobowe?

Podanie przez Ciebie danych osobowych w zakresie: imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, miejsce zamieszkania, jest dobrowolne jednakże nie podanie ich uniemożliwi wzięcie udziału w Castingu.

Jakie masz uprawnienia wobec TVN w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od TVN: dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: dane nie są już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez TVN; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz uprzednio sprzeciw wobec przetwarzania tych danych; dane są przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa; lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: dane są nieprawidłowe – na okres pozwalający TVN sprawdzić prawidłowość Twoich danych; dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały usunięte; Twoje dane nie są już potrzebne TVN ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy prawnie uzasadnione podstawy są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie danych odbywa się na podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych przez TVN do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić przetwarzaniu Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych, gdy:

  • przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu, lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony Twoją szczególną sytuacją,
  • dane osobowe przetwarzane są na potrzeby marketingu bezpośredniego.

Komu TVN udostępnia Twoje dane osobowe?

Odbiorcą Twoich danych osobowych będzie producent: Qźnia Team sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Aleja Rzeczypospolitej 18 lok. 175, 02-972, Warszawa. Twoje dane mogą być przekazywane podmiotom z grupy TVN w celu realizacji celów Castingu.

Jak długo TVN przechowuje Twoje dane osobowe?

TVN przechowuje Twoje dane osobowe do 30.06.2020r.

TVN przechowuje dane dla celów statystycznych i archiwalnych przez okres  czasu istnienia podstawy prawnej i celu przetwarzania danych.

TVN  nie przekazuje Twoich danych osobowych do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

TVN  nie profiluje Twoich danych osobowych ani nie przetwarza ich automatycznie w sposób wpływający na Twoje prawa.

Zobacz wideo!
Ostatni finał 2. sezonu "Dorota inspiruje": "Boże, jest pięknie!"

Ostatni finał 2. sezonu "Dorota inspiruje": "Boże, jest pięknie!"

Lampa ozdobiona dryfującym drewnem

Lampa ozdobiona dryfującym drewnem

Jeleń, który zaskoczył ekipę Doroty

Jeleń, który zaskoczył ekipę Doroty

Portal kominkowy "z obojętnie czego"

Portal kominkowy "z obojętnie czego"

Nowa miłość Doroty Szelągowskiej - heksagony z gipsu!

Nowa miłość Doroty Szelągowskiej - heksagony z gipsu!

Ta para potwierdza dwie najważniejsze zasady remontów

Ta para potwierdza dwie najważniejsze zasady remontów

Idealna kuchnia do salonu z aneksem?

Idealna kuchnia do salonu z aneksem?

Salon i kuchnia uroczej rodziny zmienione nie do poznania!

Salon i kuchnia uroczej rodziny zmienione nie do poznania!

1161 Komentarzy
Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Gość526,

czekam na spełnienie mojego marzenia

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0+
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0-
      • Zgłoś naruszenie
      Gość622,

      Hgtv i Pani Dorotko czekamy i liczymy, że nasza kuchnia będzie wyzwaniem którego się Pani podejmie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0+
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0-
          • Zgłoś naruszenie
          Gość300,

          Ahoj z wietrznej Gdyni, zgłoszenie wysłane, czekamy na telefon:)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0+
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0-
              • Zgłoś naruszenie
              Gość148,

              Pani Dorotko poproszę o pomoc Ilona Krawczyk Nowacka i że SZCZECINEK

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0+
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0-
                  • Zgłoś naruszenie
                  Gość500,

                  Pani Dorotko pierwszy raz się zgłaszam i proszę o pomoc.

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0+
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0-
                      • Zgłoś naruszenie
                      Gość735,

                      Mam nadzieje ze sie uda. Zglaszam sie pierwszy raz.

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0+
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0-
                          • Zgłoś naruszenie
                          Gość648,

                          Porażka, już któryś raz próbuję wgrać zgłoszenie i to w odstępie kilku miesięcy i nic. Zaczynam myśleć, że te wszystkie programy są ukartowane...

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0+
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0-
                              • Zgłoś naruszenie
                              Gość971,

                              Cudowne metamorfozy. Czerpiemy i inspiracje od Pani Dorotki. Serdecznie ppzdrawiamy.

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0+
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0-
                                  • Zgłoś naruszenie
                                  Gość585,

                                  Potrzebna pomoc to zmiany "wagonu pociągowego"!

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0+
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0-
                                      • Zgłoś naruszenie
                                      Gość629,

                                      Tak bardzo brakuje mi swojego konta,za malo miejsca .Sypiam w duzym pokoju na niewygodnym narozniku kregoslup juz wysiada, zero prywatnosci przed moim 11 letnim gagatkiem

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0+
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0-
                                          • Zgłoś naruszenie
                                          Gość936,

                                          Uwielbiam inspiracje P.Doroty czerpie z nich pomysly na zmiany jesli pozwalaja mi na to srodki.Jest ukojeniem dla duszy i pomoca dla kobietek w trudnych sytuacjach.uwielbiam jej pozytyw i usmiech zaraza nim absolutnie wszystkich

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0+
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0-
                                              • Zgłoś naruszenie
                                              Gość149,

                                              Fantazja i profesjonalizm Pani Doroty rzuca na kolana. Fantastyczna!!

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0+
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0-
                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                  Gość681,

                                                  Uwielbiam metamorfozy Pani Doroty i wierzę jej absolutnie.

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0+
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0-
                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                      Gość912,

                                                      Zaczynam życie na nowo w wieku 40 lat z córka. Uwielbiam inspiracje Doroty i marzę chociaż o jednej.

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0+
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0-
                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                          Gość397,

                                                          Staram się i staram ale niestety nie wychodzi , za ciasno i nie zbyt ładnie . Dorota pomóż mi !!!

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0+
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0-
                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                              Gość768,

                                                              Oglądam twoje programy Dorotko i jestem za każdym razem zazdrosna o twoje metamorfozy

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  0+
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0-
                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                  Gość737,

                                                                  Chciałabym malutki kącik tylko dla siebie :(((

                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                      0+
                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                        0-
                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                      Gość531,

                                                                      Bardzo proszę o pomoc jest mi ciężko bardzo ale daje radę

                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                          0+
                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                            0-
                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                          Gość372,

                                                                          ani Doroto, będzie mi miło spotkać się z Panią. Prezent dla mojego syna byłby dla niego wielką niespodzianką.

                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                              0+
                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                0-
                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                              Gość545,

                                                                              Proszę przyjedź do mnie i pomóż mi z tym moim nieszczęsnym salonem

                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                  0+
                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                    0-
                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                  Gość733,

                                                                                  Czas na nowe życie i nową przestrzeń!
                                                                                  Serdecznie zapraszam Cię Dorotko z ekipą. Pomóż mi odżyć na nowo.

                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                      0+
                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                        0-
                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                      Gość291,

                                                                                      Dorota spraw aby do naszego domu chciało się wejść!!!

                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                          0+
                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                            0-
                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                          Gość279,

                                                                                          To jest nasze marzenie spotkać Panią Dorotę i jeszcze przeżyć z nią taką przygodę♥️

                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                              0+
                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                0-
                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                              Gość762,

                                                                                              Ankieta uzupełniona, ktoś wie ile trzeba czekać na ewentualny dalszy kontakt?

                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                  0+
                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                    0-
                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                  Gość599,

                                                                                                  Oj jak bardzo przydałaby się w naszym domu ręka Pani Doroty!

                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                      0+
                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                        0-
                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                      paulina_chajewska
                                                                                                      paulina_chajewska,

                                                                                                      Gdy zaczęliśmy planować remont nasza 3 letnia córka zapytała kiedy przyjedzie Dorotka i czy będzie tak brudno jak w programach które wspólnie oglądamy na HGTV oraz czy nie wyrzucicie jej zabawek :D czekamy Misia z Rodzicami :) !

                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                          0+
                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                            0-
                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                          Gość790,

                                                                                                          Gdy zaczęliśmy planować remont nasza 3 letnia córka zapytała kiedy przyjedzie Dorotka i czy będzie tak brudno jak w programach które wspólnie oglądamy na HGTV oraz czy nie wyrzucicie jej zabawek :D czekamy Misia z Rodzicami :) !

                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                              0+
                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                0-
                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                              Agnieszkaj0xp
                                                                                                              Agnieszkaj0xp,

                                                                                                              Doroto z zespołem cuda tworzący, przybądź i salon niczym będący? zmień w przestrzeń codzienność wińczący by dawał nam ogromy sposobności do wspólnej tworczej domowników obecności.

                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                  0+
                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                    0-
                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                  Gość805,

                                                                                                                  Nasz salon potrzebuje pomyslu jak zrobić z niego również sypialnie dla nas.wysylam zgłoszenie.

                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                      0+
                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                        0-
                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                      Dorotaczak
                                                                                                                      Dorotaczak,

                                                                                                                      Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgloszenie.Uwilbiam programy HGTV Pani Dorota,Pan Darek są mega

                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                          0+
                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                            0-
                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                          Dorotaczak
                                                                                                                          Dorotaczak,

                                                                                                                          Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgłoszenie.Uwielbiam programy HGTVSzczegolnie Panią Dorotę i Pana Darka

                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                              0+
                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                0-
                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                              Gość575,

                                                                                                                              Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgloszenie.Uwilbiam programy HGTV Pani Dorota,Pan Darek są mega

                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                  Gość477,

                                                                                                                                  Moja sypialnia potrzebuje po 8 latach regeneracji.. W zasadzie należałoby skończyć to czego do tej pory nie udalo się zrobić, bo zawsze znalazły się jakieś ważniejsze wydatki, a to kuchnia, a to pokoje dzieci.. Wkoncu przyszedł czas na rodziców.. Może wkoncu moja sypialnia będzie mi się kojarzyła z przytulnością.. Nie mylić z przytulaniem... rozwiń

                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                      Gość278,

                                                                                                                                      Witam Cie Dorotko to ja kolejna fanka Twoja .marzeniem moich cudownych coreczek jest mieć pokój ,ponieważ teraz mamy wspólny a wiem ,ze czy jesteś wspaniała wróżka ,ktora takie marzenia spełnia wtedy i ja i dziewczyki Liweczka i Nadusia byłyby jaszczesliwsze na świecie tylko o tym marze pozdrawiam cieplutko Beata

                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                          Gość117,

                                                                                                                                          Dorotka przyjedź do nas proszę i spraw by na twarzy mojego synka pojawił się uśmiech.marzymy o wyremontowanej kuchni i łazience.

                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                              Gość135,

                                                                                                                                              No poszło... Teraz czekam na szczęśliwy los..

                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                  Gość347,

                                                                                                                                                  A moim marzeniem jest tylko pomoc w spełnieniu "marzenia mojej mamy"czyli kuchni. Pozdrawiam ciepło

                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                      Gość443,

                                                                                                                                                      Pani Doroto i HGTV oglądam Was codziennie i mam nadzieję, że będę kolejnym szczęśliwym uczestnikiem programu,
                                                                                                                                                      A jeśli nie to i tak będę się cieszyć ,że inni na Panią będą mogli liczyć :*
                                                                                                                                                      Pozdrawiam
                                                                                                                                                      Paula
                                                                                                                                                      Nowa Wieś Tworoska

                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                          Gość958,

                                                                                                                                                          Marzeniem moim jest metamorfoza mojego poddasza przez uwielbianą przez NAS
                                                                                                                                                          Tu Wszystkich Panią Dorotę;)

                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                              Gość960,

                                                                                                                                                              Marze o remoncie lazienki.nie chce sie nawet do niej wchodzic

                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                  Gość847,

                                                                                                                                                                  Teraz czekam tylko na przyjazd ekipy :-))))))

                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                      Gość803,

                                                                                                                                                                      Zgłoszenie wysłane , teraz czekam tylko na kontakt ze strony Pani Doroty :)

                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                          Gość851,

                                                                                                                                                                          Każdy z nas ma dwa domy – jeden konkretny, umiejscowiony w czasie i w przestrzeni; drugi – nieskończony, bez adresu, bez szans na uwiecznienie w architektonicznych planach (O. Tokarczuk) Niech ten nasz konkretny dom będzie miał salon o jakim marzymy a nie taki który miał być szybko wykończony żeby można było się wprowadzić...Pozdrawiam... rozwiń

                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                              Gość740,

                                                                                                                                                                              Dorotko, jestem Twóim największy fanem od lat! Zwracam się z prośbą o pomoc nie dla siebie ale dla małej dziewczynki, która niedawno straciła swoją ukochaną mamę z powodu choroby nowotworowej.

                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                  Gość639,

                                                                                                                                                                                  mąż codziennie się pyta czy juz wysłałam zgłoszenie.. i tak, już wysłałam :D

                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                      Gość634,

                                                                                                                                                                                      Dorotko jestes moją nadzieja na nowe zminimalizowane życie

                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                          Gość573,

                                                                                                                                                                                          I ja też dołączyłam do grona tych przy nadziejii

                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                              Gość117,

                                                                                                                                                                                              Też wysłane... może cud się zdarzy

                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                  Gość594,

                                                                                                                                                                                                  Czekamy na odpowiedz na temat remontu naszego wymażonego salonu.

                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                      Gość893,

                                                                                                                                                                                                      wysłaliśmy i my! Nowa kuchnio przybądź na ramionach cudownej Doroty!!!

                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                          Gość996,

                                                                                                                                                                                                          Marzymy o remoncie;o) zgłoszenie wysłane i czekamy jak na wygraną w totolotka. Pozdrawiamy!

                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                              Gość666,

                                                                                                                                                                                                              Droga Pani Dorotko uwielbiam Panią, nie mam pojęcia czy ktoś to przeczyta ale bardzo proszę jeśli jest to możliwe o pomoc w poskadaniu tego co już zrobiłam dla moich dzieci.
                                                                                                                                                                                                              Jeśli zdażłby się jakiś cud to nasza trójka zacznie nowe życie pełne radości.
                                                                                                                                                                                                              Pozdrawiam serdecznie

                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                  Gość585,

                                                                                                                                                                                                                  Czy po wysłaniu formularza dostaliście jakieś potwierdzenie na maila?

                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                      Gość830,

                                                                                                                                                                                                                      nie

                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                          Gość632,

                                                                                                                                                                                                                          Zgłoszenie wysłanie:) czekamy na pozytywną odpowiedź. Zawsze marzyłam żeby dostać się do tego programu:)

                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                              Gość960,

                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie wysłane mam nadzieję że się uda i trauma po wydarzeniach jakie spotkały nasza rodzinę miną po remoncie. Pozdrawiam i czekam na spotkanie z Panią Dorotą

                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                  Gość119,

                                                                                                                                                                                                                                  Marzę o spotkaniu z Dorotą, która jest moją idolką

                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                      Gość985,

                                                                                                                                                                                                                                      Zgłoszenie poszło . Remont jest mi mega potrzebny. Mam nadzieje że się uda . Pozdrawiam ;)

                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                          Gość191,

                                                                                                                                                                                                                                          Zgłoszenie poszło, czekamy na pozytywna odpowiedź z niecierpliwością.

                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                              Gość667,

                                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie poszło - teraz czekamy :)

                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                  Gość797,

                                                                                                                                                                                                                                                  Poszło :)))

                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                      Gość512,

                                                                                                                                                                                                                                                      Nie potrafię wysłaćzdjęć, jak to sie robi, Zrobiłam zwykłą komórką, ale plik nie chce przejść. barbarella siabek

                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                          Gość617,

                                                                                                                                                                                                                                                          Poszło :) sciskam kciuki i liczę na szczęcie bo nic jeszcze nie wygrałem. Fajnie jak by się tak stało :))))

                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                              Gość129,

                                                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie wysłane :) teraz pozostało czekac na cud :)

                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość477,

                                                                                                                                                                                                                                                                  witam nie mogę dodać zdjęć do zgłoszenia , zmieniłam juz 3krotnie plik i nic ......

                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                      Małgorzataxooz
                                                                                                                                                                                                                                                                      Małgorzataxooz,

                                                                                                                                                                                                                                                                      Mam TYLKO nadzieję..........

                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataxooz
                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataxooz,

                                                                                                                                                                                                                                                                          Mam TYLKO nadzieję .........

                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość318,

                                                                                                                                                                                                                                                                              Czekam na Ciebie Dorota ja i mój pies bo kto jak nie Ty

                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość763,

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam nadzieję ,że tym razem szczęście do mnie się uśmiechnie. Dorota pomocy!!!!! Moja kuchnia wymaga remontu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość121,

                                                                                                                                                                                                                                                                                      Właśnie widzę Panią Dorotę przez okno. :-) ładna czerwona kurtka :-) Bardzo bym chciała, żeby do mnie przyszła i chociaż podpowiedziała, w którym "kierunku" zrobić remont łazienki.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataf8m4
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataf8m4,

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Z salonu kuchnia i salonik a z kuchni sypialnia. Chciec, nie znaczy miec. Szczescie, usmiechnij sie do mnie i spelnij moje marzenie. Ja usmiecham sie do Ciebie

                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość813,

                                                                                                                                                                                                                                                                                              Witam interesuje mnie czy muszę za to płacić?

                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość716,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam pytanie czy my dajemy pieniądze na remont czy to są sponsorzy?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość645,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Czekam z niecierpliwoscia, trzeba probowac!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość224,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Moze i ja bede miala sczescie goscic Ja u siebie . Wiara czyni cuda. Tylko czy takie marzenie jest realne.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość124,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Super, że telewizja ma moc spełniania marzeń i odmienia ludzkiego życia.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość121,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Zdzislawilk@wp.pl, wierzymy w Ciebie może w końcu będzie dla Zuzy dobry czas, bo ja płacze nocami że nie mogę jej dać tego co powinnam

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość264,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Jak nie Dorota no to kto da radę????

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość218,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorota jest cudotwórczynią! Uwielbiam ją!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość866,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Uwielbiam pomysły Doroty, jest świetna! Basia B.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Magdalenamttj
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Magdalenamttj,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ja i moja rodzina bardo lubimy oglądać programy z serii "Dorota..." Super pomysły i rozwiązania.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość159,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Uwielbiam Panią Dorotę. Głowa pełna pomysłów i jej pogoda ducha jest inspirująca. Jestem jej wielką fanką.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość851,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Oglądam wszystkie programy Doroty Szelągowskiej, jestem zauroczona jej projektami, wykonaniem ,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość513,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Uwielbiam programy HGTV o metamorfozach mieszkań! Zgłoszenie wysłane! :)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość639,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  czy to prawda, że przyjmowane są tylko i wyłącznie zgłoszenia osób z obręby Warszawy?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Marzena4f4o
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Marzena4f4o,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Proszę o przesłanie formularza zgłoszeniowego do programu na adres e-mail marzenieII@interia.pl Bardzo zależy mi, aby pomóc w przemianie mieszkania moim starszym przyjaciołom. Moja przyjaciółka nie ma siły, ani też pomysłu, aby zmienić coś w swoim mieszkaniu. Z wielkim wrażeniem reaguje na wszystkie wspaniałe zmiany pokazywane w programie... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość771,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Mama całe życie robiła dla nas tak wiele, bardzo chce jej za to podziękować. A od kiedy ogląda Dorote i opowiada jak pięknie wykańcza mieszkania, wiem, że z Wasza pomocą były by to najpiękniejsze podziekowania:)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość974,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Dorota Szelagowska to artystka w swoim fachu

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość937,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Oglądam Wasz program sama chciałabym by mnie urządzono, ale chcę by spełniło się marzenie mojej przyjaciółki, która naprawdę na to zasługuje...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość136,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Mam nadzieję, że i nas Dorota urządzi :) Czekamy z niecierpliwością!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość235,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorota, jesteś MEGA! Towje programy goszczą na naszym ekranie non stop:) Przepięknie kolorujesz nasze mieszkania i ubiarwiasz naszą codzienność.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość638,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Program Pani Doroty jest genialny. rzeczywiscie inspiruje.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ogládamy go codziennie.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Dziékujemy Pani Dorotko.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość248,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Jedyna TV jaka leci u nas w domu :) uwielbiamy

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość988,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Nie moge wyslac formularza i problem nastapil z przyjmowaniem plikow wnetrz

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość456,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nasza łazienka... Bardzo ją lubimy, regularnie się w niej spotykamy i wszyscy z niej korzystamy, ale nie mamy pomysłu jak i co z nią zrobić. Wiemy jedynie, że musimy wymienić w niej wszystko oprócz pralki. A że wielkimi krokami zbliża się 40-tka mojej Żony Asi, wiem, że byłby to dla niej wspaniały i niezapomniany PREZENT… Marzy o... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość983,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia i zobaczenia!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość416,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Wysłałam i ja :) i trzymam kciuki :) ja.. ja ja proszę

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość647,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Czy będzie jakieś info o tym, że formularz i zdjęcia dotarły i np nie zostały zakwalifikowane? Tu w komentarzach, jak w kolejce do lekarza specjalisty, wiele dodatkowych plotuśnych informacji powstaje i krąży, ..., odnoszę też wrażenie, że należy jeszcze tutaj zaistnieć i zajęczeć lub nachwalić o byciu na Ty z prowadzącą nie wspomnę... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość111,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nie mogę wysłać formularza " wystąpił błąd, przepraszamy".

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              katarzyna_widerska
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              katarzyna_widerska,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Razem z mężem i synem 3 lata temu wyremontowalismy własnymi siłami i umiejętnościami 3 pokojowe mieszkanie. Wykorzystaliśmy na to wszystkie zapasy finansowe oraz nabralismy dodatkowych kredytów. Niestety okazało się że pomysł, ktory mialam na łazienkę (podest) nie sprawdzil się i nastąpiła awaria, która spowodowała że musimy na... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość198,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Razem z mężem i synem 3 lata temu wyremontowalismy własnymi siłami i umiejętnościami 3 pokojowe mieszkanie. Wykorzystaliśmy na to wszystkie zapasy finansowe oraz nabralismy dodatkowych kredytów. Niestety okazało się że pomysł, ktory mialam na łazienkę (podest) nie sprawdzil się i nastąpiła awaria, która spowodowała że musimy na... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość853,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Dorotko zlituj się nade mną Jeszcze jak żył mąż miałam zabrać się za remont,ale żaden pomysł nie rozwiązywał problemu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Teraz tylko widzę szansę bardzo Ciebie prosić o pomoc ,bo sama nie dam rady w żaden sposób

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość535,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Od lat marzę o remoncie łazienki, dokładnie o wykończeniu bo tak naprawdę nigdy nie została do końca zrobiona tylko w sposób umożliwiający kąpiel i toaletę :( błagam o pomoc...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość462,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Czy z telefonu można wysłać zgłoszenie? Bo chyba jest jakiś problem i nie da się wysłać

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość114,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Witam mam pytanie czy 'Dorota inspiruje są płatne? czy ktoś wie jak to wygląda?/

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość583,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Nie można wysłać zgłoszenia

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość117,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorotko proszę Cię przyjedź i pomóż połączyć kuchnię z salonem aby można było zjeść wspólny obiad przy wspólnym stole i aby w końcu ta kuchnia była praktycznie urządzona. Czekamy na Ciebie i serdecznie zapraszamy. Pozdrawiamy Magda, Artur, Oliwcia i Dominiś

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość700,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Zglosilam kuchnię mam nadzieję że pomożecie narzyczonej kucharza z tym problemem. :)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość293,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Dorotko proszę przyjedź i zmień mój przedpokój.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość668,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pani Doroto ma pani ciekawe pomysły tworzenia czegoś z niczego. Uwielbiam rękodzieło, szczególnie takie które cieszy innych- bo wszystkie moje rękodzieła podarowałam bliskim. Nawet córka moja maluję obrazy, jeden z nich został wylicytowany na szczytny cel.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość474,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Program jest bardzo dobry.Ja nie mam zmysłu tworzenia i sam nie potrafię niczego zrobić.Zaprojektować wnętrze jest sztuką tym bardziej tak małego mieszkania.Był bym bardzo wdzięczny za pomoc w realizacji i remoncie mojego mieszkania.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość355,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bardzo proszę mi pomóc ,mam 24 lata i jestem niepełnosprawna ,ale pełna życia i empatii .Chciałabym odciążyć mamę ,która każdy grosz przeznacz na mnie ,na mój rozwój ,a ja nie mogę podjąć pracy ,aby wspomóc .Staram się zrobić coś w domu .Pragnę mieć kuchnię ,kuchnię marzeń ,bo każdy projekt Pani Doroty ,to marzenie .Pozdrawiam... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość484,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Krystka0, Witam bardzo długo miałam problem z załączeniem zdjęć do formularza.Moim mottem życiowym jest stwierdzenie ,że jak się nie ma szczęścia do ludzi to może u Boga .Ale wierzę bardzo w ludzi choć wiele w życiu przeszłam i po prostu wiara czyni cuda. Jak wspomniałam wyżej w formularzu w kwietniu będzie 50 lat jak miałam pierwszy... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość420,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      REWELACYJNY PROGRAM .....inspiracje i wykonanie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość646,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Hm... Nie wieżę w cuda ale może uwieżę...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość463,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Witam nie mogę załączyć zdjęć do formularz zgłoszeniowego spakowałam je w rar jednak cały czas wyskakuje informacja, że to pole nie może być puste i nie widzi mojego pliku. Proszę o pmoc

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość965,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Jest Pani niesamowita może uda mi się Panią poznać i doświadczyć przemiany mieszkania Aneta

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość302,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pani Doroto,
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      chciałabym spełnić marzenie mojej kochanej Babci i byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, gdyby mi Pani w tym pomogła.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pozdrawiam całą ekipę programu!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Magda

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość716,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Marzeniem moich dzieci jest oddzielnie pokoje na które nie ma pomysłu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Bardzo proszę o pomoc

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość771,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Mieszkam z 8 letnia córka w kawalerce. Mąż nas zostawił dla innej kobiety. Pomału staje na nogi. Niestety nie stać mnie na przerobienie mieszkania tak by moje dziecko miało swój kont. W mieszkaniu jest grzyb co szkodzi zdrowiu mojego dziecka.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość364,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam na imię Igor mam 11 lat i moim marzeniem jest nowy pokój w którym miał bym nowe łóżko i trochę miejsc do przechowywania rzeczy moim hobby jest pływanie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość193,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Lubimy z mężem oglądać Pani program.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość672,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Uwielbiam Pani programy, fajnie że są takie inicjatywy

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość607,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Mam nadzieję że nam pomożecie i dramatyczne wydarzenia które dotknęły naszą rodzinę zaczną odchodzić w zapomnienie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość880,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Nie mogę dołączyć pliku ze zdjęciem , nie wiem czy to ja robię coś źle...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość582,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      mam ten sam problem, czy udało Ci się go rozwiązać?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość772,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Moje mieszkanie to remontowe wyzwanie. Stary dom, piece, każde pomieszczenie bardzo kolorowe. A po latach chce się bieli, czystości. Pomóc tu może "Dorota inspiruje"! Czekamy i zapraszamy.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Pomoc | Zasady forum
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.