Castingi
Marzysz o remoncie? Zgłoś się do nowej edycji programu "Dorota inspiruje"!


Marzysz o remoncie? Zgłoś się do nowej edycji programu "Dorota inspiruje"!

1161 Komentarze

Dorota inspiruje i znów remontuje! Rusza casting do nowej edycji programu "Dorota inspiruje", w którym Dorota Szelągowska remontuje jedno wybrane przez uczestników pomieszczenie. Marzysz, by zmieniła Twoje wnętrze? Zgłoś się już dziś!

REGULAMIN >>>

Klauzula informacyjna dla Uczestników Castingu do audycji „Dorota inspiruje”

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest TVN S.A. (dalej „TVN”) z siedzibą i adresem w Warszawie przy ul. Wiertniczej 166. TVN S.A. jest częścią grupy spółek, której właścicielem jest Discovery Inc. z siedzibą w Stanach Zjednoczonych Ameryki (dalej „Grupa TVN”).

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez TVN?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach TVN, możesz się skontaktować z przedstawicielem TVN, wykorzystując wskazane dane kontaktowe: iod@tvn.pl

Skąd TVN ma Twoje dane?

Otrzymaliśmy Twoje dane osobowe od Ciebie podczas rejestracji zgłoszenia do udziału w Castingu do audycji „Dorota inspiruje”.

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez TVN?

TVN przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić uczestnictwo w Castingu do audycji „Dorota inspiruje”.

TVN jest uprawniony do przetwarzania Twoich danych osobowych, ponieważ jest to niezbędne do wykonania umowy (zawartej z Tobą poprzez zaakceptowanie przez Ciebie regulaminu Castingu), a także na podstawie przepisów prawa, np. gdy przepisy te wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych (przepisy ustawy Ordynacja podatkowa oraz ustawy o rachunkowości).

Czy musisz podać TVN swoje dane osobowe?

Podanie przez Ciebie danych osobowych w zakresie: imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, miejsce zamieszkania, jest dobrowolne jednakże nie podanie ich uniemożliwi wzięcie udziału w Castingu.

Jakie masz uprawnienia wobec TVN w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od TVN: dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Uprawnienia te możesz wykonać, gdy:

  • w odniesieniu do żądania sprostowania danych: dane są nieprawidłowe lub niekompletne;
  • w odniesieniu do żądania usunięcia danych: dane nie są już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez TVN; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz uprzednio sprzeciw wobec przetwarzania tych danych; dane są przetwarzane niezgodnie z prawem; dane powinny być usunięte w celu wywiązania się z obowiązku wynikającego z przepisu prawa; lub dane zostały zebrane w związku ze świadczeniem usług drogą elektroniczną oferowanych dziecku;
  • w odniesieniu do żądania ograniczenia przetwarzania danych: dane są nieprawidłowe – na okres pozwalający TVN sprawdzić prawidłowość Twoich danych; dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, ale nie będziesz chciał/a, aby zostały usunięte; Twoje dane nie są już potrzebne TVN ale mogą być potrzebne Tobie do obrony lub dochodzenia roszczeń; lub wniesiesz sprzeciw wobec przetwarzania danych – do czasu ustalenia, czy prawnie uzasadnione podstawy są nadrzędne wobec podstawy sprzeciwu;
  • w odniesieniu do żądania przeniesienia danych: przetwarzanie danych odbywa się na podstawie Twojej zgody lub umowy zawartej z Tobą oraz przetwarzanie to odbywa się w sposób automatyczny.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych przez TVN do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W jakich sytuacjach możesz się sprzeciwić przetwarzaniu Twoich danych?

Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych, gdy:

  • przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu, lub dla celów statystycznych, a sprzeciw jest uzasadniony Twoją szczególną sytuacją,
  • dane osobowe przetwarzane są na potrzeby marketingu bezpośredniego.

Komu TVN udostępnia Twoje dane osobowe?

Odbiorcą Twoich danych osobowych będzie producent: Qźnia Team sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Aleja Rzeczypospolitej 18 lok. 175, 02-972, Warszawa. Twoje dane mogą być przekazywane podmiotom z grupy TVN w celu realizacji celów Castingu.

Jak długo TVN przechowuje Twoje dane osobowe?

TVN przechowuje Twoje dane osobowe do 30.06.2020r.

TVN przechowuje dane dla celów statystycznych i archiwalnych przez okres  czasu istnienia podstawy prawnej i celu przetwarzania danych.

TVN  nie przekazuje Twoich danych osobowych do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

TVN  nie profiluje Twoich danych osobowych ani nie przetwarza ich automatycznie w sposób wpływający na Twoje prawa.

Zobacz wideo!
Pomocnik kuchenny, czyli mobilna wyspa

Pomocnik kuchenny, czyli mobilna wyspa

Darek Stolarz pomaga Dorocie w wyborze mebli kuchennych z "obcego drewna"

Darek Stolarz pomaga Dorocie w wyborze mebli kuchennych z "obcego drewna"

Dorota i Darek podejmują decyzję o remoncie. "Nie można tak żyć!"

Dorota i Darek podejmują decyzję o remoncie. "Nie można tak żyć!"

Dorocie Szelągowskiej po raz pierwszy w życiu zabrakło słów. "Oni są kosmitami!"

Dorocie Szelągowskiej po raz pierwszy w życiu zabrakło słów. "Oni są kosmitami!"

"Dorota inspiruje": prowizorka to ich drugie imię

"Dorota inspiruje": prowizorka to ich drugie imię

Dorota Szelągowska spełniła niewypowiedziane marzenie Oli: "Ale czad!"

Dorota Szelągowska spełniła niewypowiedziane marzenie Oli: "Ale czad!"

Dorota Szelągowska o projekcie z 3. odcinka "Dorota inspiruje"

Dorota Szelągowska o projekcie z 3. odcinka "Dorota inspiruje"

Industrialna lampa z rur

Industrialna lampa z rur

1161 Komentarzy
Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Gość526,

czekam na spełnienie mojego marzenia

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0+
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0-
      • Zgłoś naruszenie
      Gość622,

      Hgtv i Pani Dorotko czekamy i liczymy, że nasza kuchnia będzie wyzwaniem którego się Pani podejmie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0+
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0-
          • Zgłoś naruszenie
          Gość300,

          Ahoj z wietrznej Gdyni, zgłoszenie wysłane, czekamy na telefon:)

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0+
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0-
              • Zgłoś naruszenie
              Gość148,

              Pani Dorotko poproszę o pomoc Ilona Krawczyk Nowacka i że SZCZECINEK

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0+
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0-
                  • Zgłoś naruszenie
                  Gość500,

                  Pani Dorotko pierwszy raz się zgłaszam i proszę o pomoc.

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0+
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0-
                      • Zgłoś naruszenie
                      Gość735,

                      Mam nadzieje ze sie uda. Zglaszam sie pierwszy raz.

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0+
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0-
                          • Zgłoś naruszenie
                          Gość648,

                          Porażka, już któryś raz próbuję wgrać zgłoszenie i to w odstępie kilku miesięcy i nic. Zaczynam myśleć, że te wszystkie programy są ukartowane...

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0+
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0-
                              • Zgłoś naruszenie
                              Gość971,

                              Cudowne metamorfozy. Czerpiemy i inspiracje od Pani Dorotki. Serdecznie ppzdrawiamy.

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0+
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0-
                                  • Zgłoś naruszenie
                                  Gość585,

                                  Potrzebna pomoc to zmiany "wagonu pociągowego"!

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0+
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0-
                                      • Zgłoś naruszenie
                                      Gość629,

                                      Tak bardzo brakuje mi swojego konta,za malo miejsca .Sypiam w duzym pokoju na niewygodnym narozniku kregoslup juz wysiada, zero prywatnosci przed moim 11 letnim gagatkiem

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0+
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0-
                                          • Zgłoś naruszenie
                                          Gość936,

                                          Uwielbiam inspiracje P.Doroty czerpie z nich pomysly na zmiany jesli pozwalaja mi na to srodki.Jest ukojeniem dla duszy i pomoca dla kobietek w trudnych sytuacjach.uwielbiam jej pozytyw i usmiech zaraza nim absolutnie wszystkich

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0+
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0-
                                              • Zgłoś naruszenie
                                              Gość149,

                                              Fantazja i profesjonalizm Pani Doroty rzuca na kolana. Fantastyczna!!

                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                  0+
                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                    0-
                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                  Gość681,

                                                  Uwielbiam metamorfozy Pani Doroty i wierzę jej absolutnie.

                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                      0+
                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                        0-
                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                      Gość912,

                                                      Zaczynam życie na nowo w wieku 40 lat z córka. Uwielbiam inspiracje Doroty i marzę chociaż o jednej.

                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                          0+
                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                            0-
                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                          Gość397,

                                                          Staram się i staram ale niestety nie wychodzi , za ciasno i nie zbyt ładnie . Dorota pomóż mi !!!

                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                              0+
                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                0-
                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                              Gość768,

                                                              Oglądam twoje programy Dorotko i jestem za każdym razem zazdrosna o twoje metamorfozy

                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                  0+
                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                    0-
                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                  Gość737,

                                                                  Chciałabym malutki kącik tylko dla siebie :(((

                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                      0+
                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                        0-
                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                      Gość531,

                                                                      Bardzo proszę o pomoc jest mi ciężko bardzo ale daje radę

                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                          0+
                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                            0-
                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                          Gość372,

                                                                          ani Doroto, będzie mi miło spotkać się z Panią. Prezent dla mojego syna byłby dla niego wielką niespodzianką.

                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                              0+
                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                0-
                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                              Gość545,

                                                                              Proszę przyjedź do mnie i pomóż mi z tym moim nieszczęsnym salonem

                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                  0+
                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                    0-
                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                  Gość733,

                                                                                  Czas na nowe życie i nową przestrzeń!
                                                                                  Serdecznie zapraszam Cię Dorotko z ekipą. Pomóż mi odżyć na nowo.

                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                      0+
                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                        0-
                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                      Gość291,

                                                                                      Dorota spraw aby do naszego domu chciało się wejść!!!

                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                          0+
                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                            0-
                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                          Gość279,

                                                                                          To jest nasze marzenie spotkać Panią Dorotę i jeszcze przeżyć z nią taką przygodę♥️

                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                              0+
                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                0-
                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                              Gość762,

                                                                                              Ankieta uzupełniona, ktoś wie ile trzeba czekać na ewentualny dalszy kontakt?

                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                  0+
                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                    0-
                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                  Gość599,

                                                                                                  Oj jak bardzo przydałaby się w naszym domu ręka Pani Doroty!

                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                      0+
                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                        0-
                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                      paulina_chajewska
                                                                                                      paulina_chajewska,

                                                                                                      Gdy zaczęliśmy planować remont nasza 3 letnia córka zapytała kiedy przyjedzie Dorotka i czy będzie tak brudno jak w programach które wspólnie oglądamy na HGTV oraz czy nie wyrzucicie jej zabawek :D czekamy Misia z Rodzicami :) !

                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                          0+
                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                            0-
                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                          Gość790,

                                                                                                          Gdy zaczęliśmy planować remont nasza 3 letnia córka zapytała kiedy przyjedzie Dorotka i czy będzie tak brudno jak w programach które wspólnie oglądamy na HGTV oraz czy nie wyrzucicie jej zabawek :D czekamy Misia z Rodzicami :) !

                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                              0+
                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                0-
                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                              Agnieszkaj0xp
                                                                                                              Agnieszkaj0xp,

                                                                                                              Doroto z zespołem cuda tworzący, przybądź i salon niczym będący? zmień w przestrzeń codzienność wińczący by dawał nam ogromy sposobności do wspólnej tworczej domowników obecności.

                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                  0+
                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                    0-
                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                  Gość805,

                                                                                                                  Nasz salon potrzebuje pomyslu jak zrobić z niego również sypialnie dla nas.wysylam zgłoszenie.

                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                      0+
                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                        0-
                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                      Dorotaczak
                                                                                                                      Dorotaczak,

                                                                                                                      Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgloszenie.Uwilbiam programy HGTV Pani Dorota,Pan Darek są mega

                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                          0+
                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                            0-
                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                          Dorotaczak
                                                                                                                          Dorotaczak,

                                                                                                                          Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgłoszenie.Uwielbiam programy HGTVSzczegolnie Panią Dorotę i Pana Darka

                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                              0+
                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                0-
                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                              Gość575,

                                                                                                                              Moja łazienka jest w opłakanym stanie.Wyslalam zgloszenie.Uwilbiam programy HGTV Pani Dorota,Pan Darek są mega

                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                  Gość477,

                                                                                                                                  Moja sypialnia potrzebuje po 8 latach regeneracji.. W zasadzie należałoby skończyć to czego do tej pory nie udalo się zrobić, bo zawsze znalazły się jakieś ważniejsze wydatki, a to kuchnia, a to pokoje dzieci.. Wkoncu przyszedł czas na rodziców.. Może wkoncu moja sypialnia będzie mi się kojarzyła z przytulnością.. Nie mylić z przytulaniem... rozwiń

                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                      Gość278,

                                                                                                                                      Witam Cie Dorotko to ja kolejna fanka Twoja .marzeniem moich cudownych coreczek jest mieć pokój ,ponieważ teraz mamy wspólny a wiem ,ze czy jesteś wspaniała wróżka ,ktora takie marzenia spełnia wtedy i ja i dziewczyki Liweczka i Nadusia byłyby jaszczesliwsze na świecie tylko o tym marze pozdrawiam cieplutko Beata

                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                          Gość117,

                                                                                                                                          Dorotka przyjedź do nas proszę i spraw by na twarzy mojego synka pojawił się uśmiech.marzymy o wyremontowanej kuchni i łazience.

                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                              Gość135,

                                                                                                                                              No poszło... Teraz czekam na szczęśliwy los..

                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                  Gość347,

                                                                                                                                                  A moim marzeniem jest tylko pomoc w spełnieniu "marzenia mojej mamy"czyli kuchni. Pozdrawiam ciepło

                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                      Gość443,

                                                                                                                                                      Pani Doroto i HGTV oglądam Was codziennie i mam nadzieję, że będę kolejnym szczęśliwym uczestnikiem programu,
                                                                                                                                                      A jeśli nie to i tak będę się cieszyć ,że inni na Panią będą mogli liczyć :*
                                                                                                                                                      Pozdrawiam
                                                                                                                                                      Paula
                                                                                                                                                      Nowa Wieś Tworoska

                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                          Gość958,

                                                                                                                                                          Marzeniem moim jest metamorfoza mojego poddasza przez uwielbianą przez NAS
                                                                                                                                                          Tu Wszystkich Panią Dorotę;)

                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                              Gość960,

                                                                                                                                                              Marze o remoncie lazienki.nie chce sie nawet do niej wchodzic

                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                  Gość847,

                                                                                                                                                                  Teraz czekam tylko na przyjazd ekipy :-))))))

                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                      Gość803,

                                                                                                                                                                      Zgłoszenie wysłane , teraz czekam tylko na kontakt ze strony Pani Doroty :)

                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                          Gość851,

                                                                                                                                                                          Każdy z nas ma dwa domy – jeden konkretny, umiejscowiony w czasie i w przestrzeni; drugi – nieskończony, bez adresu, bez szans na uwiecznienie w architektonicznych planach (O. Tokarczuk) Niech ten nasz konkretny dom będzie miał salon o jakim marzymy a nie taki który miał być szybko wykończony żeby można było się wprowadzić...Pozdrawiam... rozwiń

                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                              Gość740,

                                                                                                                                                                              Dorotko, jestem Twóim największy fanem od lat! Zwracam się z prośbą o pomoc nie dla siebie ale dla małej dziewczynki, która niedawno straciła swoją ukochaną mamę z powodu choroby nowotworowej.

                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                  Gość639,

                                                                                                                                                                                  mąż codziennie się pyta czy juz wysłałam zgłoszenie.. i tak, już wysłałam :D

                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                      Gość634,

                                                                                                                                                                                      Dorotko jestes moją nadzieja na nowe zminimalizowane życie

                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                          Gość573,

                                                                                                                                                                                          I ja też dołączyłam do grona tych przy nadziejii

                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                              Gość117,

                                                                                                                                                                                              Też wysłane... może cud się zdarzy

                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                  Gość594,

                                                                                                                                                                                                  Czekamy na odpowiedz na temat remontu naszego wymażonego salonu.

                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                      Gość893,

                                                                                                                                                                                                      wysłaliśmy i my! Nowa kuchnio przybądź na ramionach cudownej Doroty!!!

                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                          Gość996,

                                                                                                                                                                                                          Marzymy o remoncie;o) zgłoszenie wysłane i czekamy jak na wygraną w totolotka. Pozdrawiamy!

                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                              Gość666,

                                                                                                                                                                                                              Droga Pani Dorotko uwielbiam Panią, nie mam pojęcia czy ktoś to przeczyta ale bardzo proszę jeśli jest to możliwe o pomoc w poskadaniu tego co już zrobiłam dla moich dzieci.
                                                                                                                                                                                                              Jeśli zdażłby się jakiś cud to nasza trójka zacznie nowe życie pełne radości.
                                                                                                                                                                                                              Pozdrawiam serdecznie

                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                  Gość585,

                                                                                                                                                                                                                  Czy po wysłaniu formularza dostaliście jakieś potwierdzenie na maila?

                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                      Gość830,

                                                                                                                                                                                                                      nie

                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                          Gość632,

                                                                                                                                                                                                                          Zgłoszenie wysłanie:) czekamy na pozytywną odpowiedź. Zawsze marzyłam żeby dostać się do tego programu:)

                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                              Gość960,

                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie wysłane mam nadzieję że się uda i trauma po wydarzeniach jakie spotkały nasza rodzinę miną po remoncie. Pozdrawiam i czekam na spotkanie z Panią Dorotą

                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                  Gość119,

                                                                                                                                                                                                                                  Marzę o spotkaniu z Dorotą, która jest moją idolką

                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                      Gość985,

                                                                                                                                                                                                                                      Zgłoszenie poszło . Remont jest mi mega potrzebny. Mam nadzieje że się uda . Pozdrawiam ;)

                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                          Gość191,

                                                                                                                                                                                                                                          Zgłoszenie poszło, czekamy na pozytywna odpowiedź z niecierpliwością.

                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                              Gość667,

                                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie poszło - teraz czekamy :)

                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                  Gość797,

                                                                                                                                                                                                                                                  Poszło :)))

                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                      Gość512,

                                                                                                                                                                                                                                                      Nie potrafię wysłaćzdjęć, jak to sie robi, Zrobiłam zwykłą komórką, ale plik nie chce przejść. barbarella siabek

                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                          Gość617,

                                                                                                                                                                                                                                                          Poszło :) sciskam kciuki i liczę na szczęcie bo nic jeszcze nie wygrałem. Fajnie jak by się tak stało :))))

                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                              Gość129,

                                                                                                                                                                                                                                                              Zgłoszenie wysłane :) teraz pozostało czekac na cud :)

                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość477,

                                                                                                                                                                                                                                                                  witam nie mogę dodać zdjęć do zgłoszenia , zmieniłam juz 3krotnie plik i nic ......

                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                      Małgorzataxooz
                                                                                                                                                                                                                                                                      Małgorzataxooz,

                                                                                                                                                                                                                                                                      Mam TYLKO nadzieję..........

                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataxooz
                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataxooz,

                                                                                                                                                                                                                                                                          Mam TYLKO nadzieję .........

                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość318,

                                                                                                                                                                                                                                                                              Czekam na Ciebie Dorota ja i mój pies bo kto jak nie Ty

                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość763,

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam nadzieję ,że tym razem szczęście do mnie się uśmiechnie. Dorota pomocy!!!!! Moja kuchnia wymaga remontu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość121,

                                                                                                                                                                                                                                                                                      Właśnie widzę Panią Dorotę przez okno. :-) ładna czerwona kurtka :-) Bardzo bym chciała, żeby do mnie przyszła i chociaż podpowiedziała, w którym "kierunku" zrobić remont łazienki.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataf8m4
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Małgorzataf8m4,

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Z salonu kuchnia i salonik a z kuchni sypialnia. Chciec, nie znaczy miec. Szczescie, usmiechnij sie do mnie i spelnij moje marzenie. Ja usmiecham sie do Ciebie

                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość813,

                                                                                                                                                                                                                                                                                              Witam interesuje mnie czy muszę za to płacić?

                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość716,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam pytanie czy my dajemy pieniądze na remont czy to są sponsorzy?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość645,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Czekam z niecierpliwoscia, trzeba probowac!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość224,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Moze i ja bede miala sczescie goscic Ja u siebie . Wiara czyni cuda. Tylko czy takie marzenie jest realne.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość124,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Super, że telewizja ma moc spełniania marzeń i odmienia ludzkiego życia.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość121,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Zdzislawilk@wp.pl, wierzymy w Ciebie może w końcu będzie dla Zuzy dobry czas, bo ja płacze nocami że nie mogę jej dać tego co powinnam

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość264,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Jak nie Dorota no to kto da radę????

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość218,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorota jest cudotwórczynią! Uwielbiam ją!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość866,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Uwielbiam pomysły Doroty, jest świetna! Basia B.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Magdalenamttj
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Magdalenamttj,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ja i moja rodzina bardo lubimy oglądać programy z serii "Dorota..." Super pomysły i rozwiązania.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość159,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Uwielbiam Panią Dorotę. Głowa pełna pomysłów i jej pogoda ducha jest inspirująca. Jestem jej wielką fanką.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość851,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Oglądam wszystkie programy Doroty Szelągowskiej, jestem zauroczona jej projektami, wykonaniem ,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość513,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Uwielbiam programy HGTV o metamorfozach mieszkań! Zgłoszenie wysłane! :)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość639,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  czy to prawda, że przyjmowane są tylko i wyłącznie zgłoszenia osób z obręby Warszawy?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Marzena4f4o
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Marzena4f4o,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Proszę o przesłanie formularza zgłoszeniowego do programu na adres e-mail marzenieII@interia.pl Bardzo zależy mi, aby pomóc w przemianie mieszkania moim starszym przyjaciołom. Moja przyjaciółka nie ma siły, ani też pomysłu, aby zmienić coś w swoim mieszkaniu. Z wielkim wrażeniem reaguje na wszystkie wspaniałe zmiany pokazywane w programie... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość771,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Mama całe życie robiła dla nas tak wiele, bardzo chce jej za to podziękować. A od kiedy ogląda Dorote i opowiada jak pięknie wykańcza mieszkania, wiem, że z Wasza pomocą były by to najpiękniejsze podziekowania:)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość974,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Dorota Szelagowska to artystka w swoim fachu

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość937,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Oglądam Wasz program sama chciałabym by mnie urządzono, ale chcę by spełniło się marzenie mojej przyjaciółki, która naprawdę na to zasługuje...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość136,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Mam nadzieję, że i nas Dorota urządzi :) Czekamy z niecierpliwością!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość235,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorota, jesteś MEGA! Towje programy goszczą na naszym ekranie non stop:) Przepięknie kolorujesz nasze mieszkania i ubiarwiasz naszą codzienność.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość638,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Program Pani Doroty jest genialny. rzeczywiscie inspiruje.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ogládamy go codziennie.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Dziékujemy Pani Dorotko.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość248,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Jedyna TV jaka leci u nas w domu :) uwielbiamy

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość988,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Nie moge wyslac formularza i problem nastapil z przyjmowaniem plikow wnetrz

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość456,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nasza łazienka... Bardzo ją lubimy, regularnie się w niej spotykamy i wszyscy z niej korzystamy, ale nie mamy pomysłu jak i co z nią zrobić. Wiemy jedynie, że musimy wymienić w niej wszystko oprócz pralki. A że wielkimi krokami zbliża się 40-tka mojej Żony Asi, wiem, że byłby to dla niej wspaniały i niezapomniany PREZENT… Marzy o... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość983,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia i zobaczenia!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość416,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Wysłałam i ja :) i trzymam kciuki :) ja.. ja ja proszę

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość647,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Czy będzie jakieś info o tym, że formularz i zdjęcia dotarły i np nie zostały zakwalifikowane? Tu w komentarzach, jak w kolejce do lekarza specjalisty, wiele dodatkowych plotuśnych informacji powstaje i krąży, ..., odnoszę też wrażenie, że należy jeszcze tutaj zaistnieć i zajęczeć lub nachwalić o byciu na Ty z prowadzącą nie wspomnę... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość111,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nie mogę wysłać formularza " wystąpił błąd, przepraszamy".

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              katarzyna_widerska
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              katarzyna_widerska,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Razem z mężem i synem 3 lata temu wyremontowalismy własnymi siłami i umiejętnościami 3 pokojowe mieszkanie. Wykorzystaliśmy na to wszystkie zapasy finansowe oraz nabralismy dodatkowych kredytów. Niestety okazało się że pomysł, ktory mialam na łazienkę (podest) nie sprawdzil się i nastąpiła awaria, która spowodowała że musimy na... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość198,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Razem z mężem i synem 3 lata temu wyremontowalismy własnymi siłami i umiejętnościami 3 pokojowe mieszkanie. Wykorzystaliśmy na to wszystkie zapasy finansowe oraz nabralismy dodatkowych kredytów. Niestety okazało się że pomysł, ktory mialam na łazienkę (podest) nie sprawdzil się i nastąpiła awaria, która spowodowała że musimy na... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość853,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Dorotko zlituj się nade mną Jeszcze jak żył mąż miałam zabrać się za remont,ale żaden pomysł nie rozwiązywał problemu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Teraz tylko widzę szansę bardzo Ciebie prosić o pomoc ,bo sama nie dam rady w żaden sposób

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość535,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Od lat marzę o remoncie łazienki, dokładnie o wykończeniu bo tak naprawdę nigdy nie została do końca zrobiona tylko w sposób umożliwiający kąpiel i toaletę :( błagam o pomoc...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość462,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Czy z telefonu można wysłać zgłoszenie? Bo chyba jest jakiś problem i nie da się wysłać

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość114,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Witam mam pytanie czy 'Dorota inspiruje są płatne? czy ktoś wie jak to wygląda?/

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość583,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Nie można wysłać zgłoszenia

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość117,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dorotko proszę Cię przyjedź i pomóż połączyć kuchnię z salonem aby można było zjeść wspólny obiad przy wspólnym stole i aby w końcu ta kuchnia była praktycznie urządzona. Czekamy na Ciebie i serdecznie zapraszamy. Pozdrawiamy Magda, Artur, Oliwcia i Dominiś

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość700,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Zglosilam kuchnię mam nadzieję że pomożecie narzyczonej kucharza z tym problemem. :)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość293,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Dorotko proszę przyjedź i zmień mój przedpokój.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość668,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pani Doroto ma pani ciekawe pomysły tworzenia czegoś z niczego. Uwielbiam rękodzieło, szczególnie takie które cieszy innych- bo wszystkie moje rękodzieła podarowałam bliskim. Nawet córka moja maluję obrazy, jeden z nich został wylicytowany na szczytny cel.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość474,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Program jest bardzo dobry.Ja nie mam zmysłu tworzenia i sam nie potrafię niczego zrobić.Zaprojektować wnętrze jest sztuką tym bardziej tak małego mieszkania.Był bym bardzo wdzięczny za pomoc w realizacji i remoncie mojego mieszkania.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość355,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bardzo proszę mi pomóc ,mam 24 lata i jestem niepełnosprawna ,ale pełna życia i empatii .Chciałabym odciążyć mamę ,która każdy grosz przeznacz na mnie ,na mój rozwój ,a ja nie mogę podjąć pracy ,aby wspomóc .Staram się zrobić coś w domu .Pragnę mieć kuchnię ,kuchnię marzeń ,bo każdy projekt Pani Doroty ,to marzenie .Pozdrawiam... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość484,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Krystka0, Witam bardzo długo miałam problem z załączeniem zdjęć do formularza.Moim mottem życiowym jest stwierdzenie ,że jak się nie ma szczęścia do ludzi to może u Boga .Ale wierzę bardzo w ludzi choć wiele w życiu przeszłam i po prostu wiara czyni cuda. Jak wspomniałam wyżej w formularzu w kwietniu będzie 50 lat jak miałam pierwszy... rozwiń

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość420,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      REWELACYJNY PROGRAM .....inspiracje i wykonanie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość646,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Hm... Nie wieżę w cuda ale może uwieżę...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość463,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Witam nie mogę załączyć zdjęć do formularz zgłoszeniowego spakowałam je w rar jednak cały czas wyskakuje informacja, że to pole nie może być puste i nie widzi mojego pliku. Proszę o pmoc

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość965,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Jest Pani niesamowita może uda mi się Panią poznać i doświadczyć przemiany mieszkania Aneta

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość302,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pani Doroto,
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      chciałabym spełnić marzenie mojej kochanej Babci i byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, gdyby mi Pani w tym pomogła.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Pozdrawiam całą ekipę programu!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Magda

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość716,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Marzeniem moich dzieci jest oddzielnie pokoje na które nie ma pomysłu
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Bardzo proszę o pomoc

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość771,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Mieszkam z 8 letnia córka w kawalerce. Mąż nas zostawił dla innej kobiety. Pomału staje na nogi. Niestety nie stać mnie na przerobienie mieszkania tak by moje dziecko miało swój kont. W mieszkaniu jest grzyb co szkodzi zdrowiu mojego dziecka.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość364,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mam na imię Igor mam 11 lat i moim marzeniem jest nowy pokój w którym miał bym nowe łóżko i trochę miejsc do przechowywania rzeczy moim hobby jest pływanie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość193,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Lubimy z mężem oglądać Pani program.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość672,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Uwielbiam Pani programy, fajnie że są takie inicjatywy

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Gość607,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Mam nadzieję że nam pomożecie i dramatyczne wydarzenia które dotknęły naszą rodzinę zaczną odchodzić w zapomnienie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gość880,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Nie mogę dołączyć pliku ze zdjęciem , nie wiem czy to ja robię coś źle...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Gość582,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      mam ten sam problem, czy udało Ci się go rozwiązać?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Gość772,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Moje mieszkanie to remontowe wyzwanie. Stary dom, piece, każde pomieszczenie bardzo kolorowe. A po latach chce się bieli, czystości. Pomóc tu może "Dorota inspiruje"! Czekamy i zapraszamy.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              0+
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                0-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              • Zgłoś naruszenie
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Pomoc | Zasady forum
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.